Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu        TRENINGI
ponedeljek - petek: 8.00 - 10.00 / 16.30 - 18.00 / 18.00 - 19.30
sobota: 10.00 - 12.00 / 17.00 - 19.00


FITNES
Kot se za boksarje spodobi imamo tudi mi svoj fitnes, ki je na voljo vsem članom kluba. Za vse, ki si želijo trenirati samo fitnes vam omogočamo da v temperamentnem vzdušju boksarjev z njihovimi nasveti in nasveti trenerjev pridete do želenih rezultatov.

Vpis novih članov je možen celo leto. Vabljeni ste otroci, mladi, odrasli,tako moški kot ženske in veterani. Za vsakega nadobudneža se nekaj najde. Za vse informacije v zvezi z vpisom nas lahko pokličete na telefonsko številko: 041/721-742 (DUŠKO Čavić) ali pa nam pišite na e-mail: info@bk-kranj.si na katerega lahko pošljete vsa svoja vprašanja v zvezi z vpisom in potekom treningov.
Nahajamo se na Zimskem bazenu (zadnje nadstropje bazena), Partizanska cesta 39 v Kranju.

 


O nas

Boksarski klub Kranj je bil ustanovljen 1992 leta.
V vseh letih delovanja je klub pod vodstvom trenerja Duška Čavića nanizal neprecenljive dosežke, ki sodijo v sam svetovni vrh. Boksarji so osvojili mnoge domače in mednarodne ringe. S svojo tehniko boksa izstopajo, prav tako pa s svojo igro in stilom borbe navdušujejo boksarske zanesenjake in gledalce kamor koli pridejo.

Leta uspehov ter tekmovalci, ki so najbolj zaznamovali uspeh BK:

1995 Sebastijan NOVAK se je uvrstil v osmino finala na članskem EABA turnirju v Benetkah in se uvrstil v četrt finale na članskem Svetovnem prvenstvu v Berlinu.
1996Sebastijan NOVAK je prestopil med profesionalce in v decembru z TKO v 6. rundi premagal dvakratnega prvaka Francije Fabien GUILLRM-a, ki je leta 2001 postal evropski prvak. Z rezultatom šest borb šest zmag končal kariero zaradi poškodbe.
1997 Mario ŽIVKOVIĆ-Leta 1997 je na Evropskem mladinskem turnirju ˝Vojvođanska rukavica˝ v Novem Sadu osvojil srebrno medaljo.
preberi več