Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu

TEKMOVANJA

POKAL KRANJA (Memorial Janez Gale 1931-2006)

Turnir se organizira vsako leto v začetku oktobra.MEMORIAL ERDUANA BRAIMIJA

Turnir se organizira vsako leto meseca aprila v čast preminulega boksarja Erduana Braimija.

DOKUMENTARNI FILM ERDUAN BRAIMI

 

 

 

O nas

Boksarski klub Kranj je bil ustanovljen 1992 leta.
V vseh letih delovanja je klub pod vodstvom trenerja Duška Čavića nanizal neprecenljive dosežke, ki sodijo v sam svetovni vrh. Boksarji so osvojili mnoge domače in mednarodne ringe. S svojo tehniko boksa izstopajo, prav tako pa s svojo igro in stilom borbe navdušujejo boksarske zanesenjake in gledalce kamor koli pridejo.

Leta uspehov ter tekmovalci, ki so najbolj zaznamovali uspeh BK:

1995 Sebastijan NOVAK se je uvrstil v osmino finala na članskem EABA turnirju v Benetkah in se uvrstil v četrt finale na članskem Svetovnem prvenstvu v Berlinu.
1996Sebastijan NOVAK je prestopil med profesionalce in v decembru z TKO v 6. rundi premagal dvakratnega prvaka Francije Fabien GUILLRM-a, ki je leta 2001 postal evropski prvak. Z rezultatom šest borb šest zmag končal kariero zaradi poškodbe.
1997 Mario ŽIVKOVIĆ-Leta 1997 je na Evropskem mladinskem turnirju ˝Vojvođanska rukavica˝ v Novem Sadu osvojil srebrno medaljo.
preberi več